Recenze obchodu

267 hodnocení
95 %   zákazníků je spokojeno s termínem dodání
98 %   zákazníků je spokojeno s komunikací
96 %   zákazníků je spokojeno s dodáním zboží



Nejnovější recenze od zákazníků:

 

smajl  Karel H.
1. únor 2020
plus Hodnocení: 100%
Široká nabídky, příznivé ceny, vše proběhlo v pořádku.

smajl  Lucie K.
13. prosinec 2019
plus Hodnocení: 100%

Rychlá komunikace,rychlé dodání,bezkonkurenční cena,tudíž maximální spokojenost.


smajl  Anna S.
10. listopad 2019
plus Hodnocení: 100%

Rychlá komunikace a perfektní zboží!!! Objednala jsem si to samé znovu v jiné barvě.


smajl  Pavel L.
6. září 2019
plus Hodnocení: 100%

S nákupem jsem byl s tímto obchodem spokojen a vše proběhlo v pořádku a rychle.Mohu doporučit všem.


smajl  Veronika S.
20. srpna 2019
plus Hodnocení: 100%

byl to můj první nákup,ale jsem s ním velice spokojená, výborné ceny.


smajl  Katarína D.
1. srpna 2019
plus Hodnocení: 100%

Komunikácia s obchodom bola výborná, tovar bol dodaný bez problémov a celkem rýchlo. Kabátik je fantastický, farba úžasná. :)


smajl  Míla
30. června 2019
plus Hodnocení: 90%

toto byl první nákup, nelze tedy hodnotit, ale objednané tričko je opravdu krásné, ostatní taková klasika


smajl  Miloš E.
30. května 2019
plus Hodnocení: 90%
 

zatím to byla moje první objednávka. ale byla v limitu a v pořádku


smajl  Monika
27. května 2019
plus Hodnocení: 100%

Jsem naprosto spokojena. Potřebovala jsem zboží měnit za různé jiné velikosti a ve všem mě bylo vyhověno.


smajl  Linda S.
25. května 2019
plus Hodnocení: 100%

Vyobrazené zboží i velikost odpovídalo reálu. Bezproblémová a vstřícná komunikace s majitelem. Potřeboval jsem doplnit objednávku a nebyl sebemenší problém. Obchod mohu z vlastní zkušenosti doporučit.


smajl Sylva
15. května 2019
plus Hodnocení: 100%

Objednavala jsem poprve a jsem velmi spolojena s rychlym dodanim . Zbozi doslo v poradku. Doporucuji vsem znamym.


 

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.